Praktijk voor Traditionele Chinese Geneeswijzen

Wij houden van bepaalde mensen, niet om het goede dat zij ons gedaan hebben, maar om het goede dat wij hen gedaan hebben.

Biografie

Mijn basisopleidingen zijn verpleegkunde en vroedkunde. Gedurende vele jaren heb ik als zelfstandige vroedvrouw gewerkt in eigen praktijk en in samenwerking met een gynaecoloog.

 

Dr. Luc Vangermeersch

Langzamerhand raakte ik gefascineerd door Chinese geneeswijze en studeerde dit vervolgens in Mannheim (Duitsland) en deed ik verschillende stages in China.

Vanaf 14 juli 2009 nam ik de praktijk van dokter Luc Vangermeersch over. Hij was tientallen jaren werkzaam was als specialist in de traditionele Chinese geneeswijze (acupuncturist & Chinese fytotherapie) en als huisarts die de evolutie van de Westerse geneeskunde op de voet volgde.

Ik had de mogelijkheid gekregen met hem gedurende een hele periode samen te werken. Ik was onder de indruk van zijn jarenlange ervaring. Ook via zijn lezingen en boeken kreeg ik een andere kijk op acupunctuur door zijn unieke zienswijze.

 

Het vertrouwen dat ik ontving van Dr. Vangermeersch en zijn patiënten maakten dat ik me ging vestigen in Gent, weliswaar op een nieuwe locatie te Gent.