Praktijk voor Traditionele Chinese Geneeswijzen

Wij houden van bepaalde mensen, niet om het goede dat zij ons gedaan hebben, maar om het goede dat wij hen gedaan hebben.


Eufom

Welkom op de website van Karin Keppens

Welkom op de website van Acupunctuurpraktijk Karin Keppens, gelegen aan de rand van het centrum van Gent. U kunt hier terecht voor behandeling van uw klachten en het op peil houden van uw gezondheid met Acupunctuur als hoofdtherapie.

Verder vind u hier algemene informatie over Traditionele Chinese Geneeswijzen (TCM, Traditional Chinese Medicine) die hoofdzakelijk bestaat uit:

  • Klassieke acupunctuur
  • Chinese fytotherapie (kruidenkunde)

 

Steeds meer mensen vinden baat bij acupunctuur. Ze voelen zich beter en hun lichaam kan meer aan. Ook kan acupunctuur hen helpen bij het bestrijden van ziektes en pijn. Acupunctuur, een van oorsprong oosterse geneeskunst, ziet de mens als één geheel: lichaam en geest.

Acupunctuur kan ook naast andere (westerse) behandelingsmethoden plaatsvinden. Bij ernstigere klachten raden we overigens vaak aan eerst de huisarts te bezoeken. Lees welke klachten en aandoeningen mogelijk goed reageren op het gebruik van acupunctuur.

 

Tevens bevat de website specifieke informatie over de praktijk van Karin Keppens, acupuncturiste-vroedvrouw.

Karin Keppens is geregistreerd middels de Eufom. Daarom worden behandelingen door de zorgverzekeraars gedeeltelijk of volledig vergoed.

 

 

Sportacupunctuur

 

Europese denkwijze brachten een moderne vorm van acupunctuur, namelijk de sportacupunctuur waarbij we spieren en gewrichten kunnen losmaken en pijn verminderen.